Elektrický krájač mäsa 551 Lbs/H, 850W, 3.5 mm, nerezová oceľ
Kód: 768558007031.png?65315359)
.png?65315363)
.png?65315370)
Podrobný popis
Komerčný stroj na rezanie mäsa
- Prémiová kvalita
- Vysokoúčinný
- Bezpečnosť a spoľahlivosť
- Zohľadnenie detailov
Viditeľná prevádzka
Tento komerčný stroj na krájanie zeleniny má kryt z PC, ktorý zakrýva nôž. Priehľadný kryt umožňuje vidieť postup rezania.
výkonný 850W motor
Motor s výkonom 850 W zabezpečuje vysokú rýchlosť otáčania nožov a veľký rezný výkon 551 kg za hodinu. Dodáva sa s 3,5 mm nožom, hrúbka rezu stroja je rovnaká.
Materiál z nehrdzavejúcej ocele
Tento komerčný krájač mäsa vybavený materiálom z nehrdzavejúcej ocele je odolný a zaručuje dlhodobé používanie. Hliník s povrchovou úpravou ťahaním a plastový materiál zároveň poskytujú krásny vzhľad.
Zvýšené podávacie hrdlo
Veľkosť hrdla: 6,1 x 4,5 x 2,4 palca. Toto podávacie hrdlo je väčšie ako u iných výrobkov na trhu, takže je pohodlnejšie vkladať a mlieť mäso. Ochranný kryt namontovaný v hornej časti krájača mäsa môže zabezpečiť správnu prevádzku.
Dobre navrhnuté detaily
Vonkajšia konštrukcia čepele v štýle zavesenia sa dá pohodlne oddeliť a umyť. Strojček je vybavený aj robustnou základňou. Vzduchové otvory slúžia na rýchly odvod tepla.
Všestranná funkcia
Mlynček na mäso je ideálny pre reštaurácie, supermarkety, predajne rýchleho občerstvenia, mäsiarstva na mletie hovädzieho mäsa, bravčového mäsa, zeleniny, čili atď.
- 1 x komerčný stroj na krájanie mäsa
- Model: ZTY-HSQR3.5
- Materiál: Materiál: nehrdzavejúca oceľ + PC + hliník + plast
- Výstup: hmotnosť: 551 libier/ 250 kg
- Výkon: 850 W
- Priestor na čepele: 0,14 palca/ 3,5 mm
- Veľkosť čepele: 3,5 x 3,5 palca/ 90 x 90 mm
- Rýchlosť otáčania: 1440 ot/min
- Rozmery podávacieho hrdla: 6,1 x 4,5 x 2,4 palca/ 155 x 115 x 60 mm
- Rozmery položky: 14,2 x 8,7 x 18 palcov/ 360 x 220 x 460 mm
- Farba: červená + strieborná
- Hmotnosť: 46,3 libier/ 21,1 kg
- Napätie: 220 V
Dodatočné parametre
| Kategória: | Frézy a krájače |
|---|---|
| EAN: | 0768558007031 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
