Ručný u-tvar klipsovač na klipovanie salám a párkov s 5000pcs
Kód: 601707111039.png?65315359)
.png?65315363)
.png?65315370)
Podrobný popis

Stroj na strihanie klobás v tvare písmena U s 2 krabicami klipov
- Prémiový materiál
- Výkonnosť klipovania
- Jednodielna konštrukcia
- Veľká kapacita dráhy

Chrómovaná oceľ
Strojček na strihanie klobás je vyrobený z jemnej ocele A304 s chrómovou úpravou, ktorá je odolná pre dlhodobú životnosť. Vyznačuje sa ľahkou, jednodielnou a stolnou konštrukciou, ktorá sa ľahko používa a udržiava.

Vynikajúce strihanie
Horné a dolné matrice sú stabilné a vďaka vratným pružinám sa ľahko neopotrebujú. Pomocou dorazovej skrutky možno regulovať stupeň utiahnutia klipsov pre vynikajúce utesnenie.

Manuálne ovládanie
Tesnenie môžete efektívne dokončiť ovládaním pevnej rukoväte, ktorú nie je ľahké zlomiť. Ovládanie je flexibilné a plynulé.

Špeciálna dráha s klipmi
Dráha unesie 200 ks spôn. Odoberte gravitačné kladivo, vložte spony do žľabu a vložte gravitačné kladivo späť. Dodáva sa s jedným balením svoriek (model U506, 5000 ks).

Pevná a zhrubnutá základňa
Strihač váži len 13 kg, ľahko sa používa a prenáša. Má zosilnenú oceľovú základňu, ktorá udržiava stabilitu pri používaní.

Rôzne použitie
Je ideálny pre supermarkety, pekárne, vinárne, potravinárske závody, mäsokombináty atď. na uzatváranie všetkých druhov čriev na klobásy, sieťových vrecúšok na ovocie atď.

- 1 x stroj na orezávanie klobás v tvare U
- 1 x krabica spôn (viac alebo menej ako 5000 ks)
- 1 x návod na použitie

- Typ stroja: SU-50
- Materiál stroja: Materiál: oceľ
- Hmotnosť stroja: 13 kg/28,7 libier
- Veľkosť stroja: 37 x 19 x 57 cm/14,6 x 7,5 x 22,4 palca
- Kapacita pracky: 200 ks (viac alebo menej)
- Priemer fólie: 50-240 mm/2-9,4 palca (závisí od hrúbky fólie)
- Model pracky: U506
- Množstvo praciek: 5000 ks (viac alebo menej)
- Veľkosť pracky: 11,5 x 11,5 mm/0,45 x 0,45 palca
Dodatočné parametre
| Kategória: | Páskovací stroj |
|---|---|
| EAN: | 0601707111039 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
