Doprava zdarma pri objednávke nad 150€

Joyor kolobežky Vám vyčaria úsmev na tvári

Ahojte, milovníci kolobežiek a všetci, ktorí sa nimi chystáte stať! Dnes sa pozrieme na kolobežky značky Joyor. Ukážeme si, čo tieto kolobežky ponúkajú, na čo sú vhodné a aké sú ich hlavné výhody.

Joyor je popredný výrobca elektrických kolobežiek, ktorý sa zameriava na inovácie, kvalitu a bezpečnosť. So svojím sídlom v Španielsku spája európsky dizajn s najnovšími technológiami a výrobou. Vďaka širokej škále produktov sa Joyor stáva stále populárnejším vo svete elektrickej mobility. Spoločnosť kládne dôraz na udržateľnosť a ekologické hľadisko, čo odráža ich záväzok prispievať k lepšiemu životnému prostrediu a zlepšovaniu životného štýlu ľudí. Joyor neustále inovuje a rozširuje svoju ponuku, aby uspokojil potreby rôznych používateľov a poskytol im jedinečné a pohodlné jazdné zážitky.

 

 

Prečo si vybrať kolobežku Joyor?

Čo je lepšie ako jazda na kolobežke s úsmevom na tvári a vetrom vo vlasoch? Jazda na kolobežke Joyor, samozrejme! Tieto kolobežky sú ideálne pre všetkých, či už hľadáte zábavu s kamarátmi alebo ekologický spôsob, ako sa dostať do práce. Kolobežky Joyor vám poskytnú zábavu, pohodlie a eleganciu - čo viac si môžete želať?

 

Joyor kolobežky, ktoré zaujmú každého

  • Rýchlosť ako Usain Bolt: Joyor kolobežky sú vybavené výkonným motorom, ktorý vám umožní dosiahnuť rýchlosť až 25 km/h. Takže, ak sa chcete do práce dostať rýchlejšie ako Forrest Gump, Joyor je tou správnou voľbou.

  • Vytrvalosť ako maratónec: Kolobežky Joyor majú skvelú výdrž batérie, vďaka čomu môžete na jedno nabitie prejsť až 100 km! To je ako prejsť celý maratón...a polovicu ďalšieho! Teraz už len nájsť, kde sú tie najlepšie zásuvky na dobíjanie.

  • Pohodlie ako na gauči: Vďaka odpruženiu a nastaviteľnej výške riadidiel si môžete prispôsobiť kolobežku presne podľa svojich potrieb a užívať si jazdu bez bolesti chrbta či krku. Joyor vám prinesie pohodlie, aké ste doteraz zažili len na gauči pri sledovaní obľúbeného seriálu.

 

Kolobežky Joyor sú vhodné na rôzne účely: jazda s kamarátmi, výlety do prírody alebo ekologické dochádzanie do práce. Skvelo sa hodí na výlety po meste, ale aj pre potulky po vidieku či lesných cestičkách. S kolobežkou Joyor sa vám nikam neponáhľa a čo je najlepšie - môžete si svoje dobrodružstvá užívať v dvojici, s priateľom či s celou partou! A keď sa raz dostanete do zácpy, nezúfajte - s kolobežkou Joyor sa vám podarí preplížiť medzi autami elegantne ako ninjovia.

 

Hlavné výhody: Joyor, značka, ktorá nešetrí na kvalite

  1. Bezpečnosť na prvom mieste: Joyor kolobežky sú vybavené kvalitnými brzdami, ktoré vás ochránia pred nebezpečnými situáciami. Nehrozí, že by ste sa zrazu ocitli na zemi, akonáhle zastavíte.

  2. Ekologická voľba: V dnešnej dobe je dôležité myslieť na životné prostredie a Joyor vám dáva túto možnosť. Zabudnite na benzínové autá a prechádzajte sa po meste či do práce s čistým svedomím, vďaka emisii nula.

  3. Praktickosť a mobilita: Joyor kolobežky sú ľahko skladateľné, takže ich bez problémov prenesiete do práce, na schôdzku alebo na zastávku autobusu. Kolobežka sa zmestí do kufra auta, či dokonca pod posteľ - ideálne pre tých, ktorí majú doma "táto vec mi tam nebude zavadzať" zónu.

  4. Stabilita a odolnosť: Joyor kolobežky sú vyrobené z kvalitných materiálov, čo zabezpečuje ich dlhú životnosť a stabilitu. Nikto predsa nechce jazdiť na kolobežke, ktorá by sa mala rozpadnúť po prvom výlete, však?

 Joyor-S10-S-S5

Predstavujeme vám niektoré z populárnych modelov kolobežiek Joyor a ich vlastnosti. Každý z nich má niečo špeciálne, čo zaručuje zábavnú a pohodlnú jazdu.

Joyor A3

Vlastnosť Hodnota
Motor 350 W
Max. rýchlosť 25 km/h
Batéria 36V 7,8 Ah
Max. dojazd 30 km
Čas nabíjania 5 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 14 kg

 

Joyor A3 je ideálna pre mestskej jazdy a ekologické dochádzanie. Jej ľahká konštrukcia a skladateľnosť ju robia skvelým spoločníkom na cestách do práce alebo školy. Kolobežka nemá v sade sedadlo a je vybavená prednou elektrickou a zadnou mechanickou brzdou.

 

Joyor A5

Vlastnosť Hodnota
Motor 500 W
Max. rýchlosť 35 km/h
Batéria 48V 13 Ah
Max. dojazd 45 km
Čas nabíjania 6 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 16 kg

 

Joyor A5 je výkonná kolobežka, ktorá je vhodná pre dlhšie vzdialenosti v meste. Jej odpruženie zabezpečuje pohodlnú jazdu, a vďaka možnosti dokúpenia sedadla si môžete dopriať ešte väčší komfort. A5 má predné a zadné bubnové brzdy.

 

Joyor X1

Vlastnosť Hodnota
Motor 500 W
Max. rýchlosť 35 km/h
Batéria 48V 13 Ah
Max. dojazd 45 km
Čas nabíjania 6 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 16 kg

 

Joyor X1 je kolobežka navrhnutá pre pohodlnú jazdu po mestských uliciach. Má odpruženie, ktoré zabezpečuje komfort aj na nerovnom povrchu, a v sade obsahuje sedadlo pre ešte väčšie pohodlie. X1 je vybavená prednou elektrickou a zadnou mechanickou brzdou.

 

 

Joyor Y6-S

Vlastnosť Hodnota
Motor 500 W
Max. rýchlosť 35 km/h
Batéria 48V 26 Ah
Max. dojazd 90 km
Čas nabíjania 8 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 18 kg

 

Joyor Y6-S je kolobežka pre tých, ktorí hľadajú dlhý dojazd a výdrž batérie. Je ideálna pre dobrodružné výlety a dlhé prechádzky mestom. Kolobežka má v sade sedadlo pre väčší komfort a je vybavená prednou a zadnou bubnovou brzdou.

 

Joyor S5

Vlastnosť Hodnota
Motor 500 W
Max. rýchlosť 35 km/h
Batéria 48V 13 Ah
Max. dojazd 45 km
Čas nabíjania 6 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 16 kg

 

Joyor S5 je športová kolobežka, ktorá je vhodná pre rýchle prechádzky mestom a adrenalínové zážitky na trati. Má odpruženie pre pohodlnú jazdu a v sade sedadlo. S5 je vybavená prednou elektrickou a zadnou mechanickou brzdou.

 

 

Joyor S8-S

Vlastnosť Hodnota
Motor 800 W
Max. rýchlosť 45 km/h
Batéria 48V 26 Ah
Max. dojazd 70 km
Čas nabíjania 8 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 23 kg

 

Joyor S8-S je terénna kolobežka pre dobrodružné duše, ktoré sa neboja výziev. Je ideálna pre jazdu po náročnom teréne a zaručuje zábavnú jazdu na všetkých povrchoch. Kolobežka má v sade sedadlo a je vybavená prednou a zadnou bubnovou brzdou.

 

 

Joyor S10-S

Vlastnosť Hodnota
Motor 1000 W
Max. rýchlosť 50 km/h
Batéria 52V 23 Ah
Max. dojazd 60 km
Čas nabíjania 8-9 hodín
Max. užitočná záťaž 120 kg
Hmotnosť 25 kg

 

Joyor S10-S je kolobežka pre tých, ktorí si chcú užiť extrémnu jazdu v meste alebo na teréne. S výkonným motorom a dlhým dojazdom je ideálna pre adrenalínové zážitky a rýchle prechádzky. Kolobežka má v sade sedadlo a je vybavená prednou a zadnou bubnovou brzdou, čo zabezpečuje bezpečnú jazdu aj pri vysokej rýchlosti.

Či už ste začiatočník, ktorý sa chce len povoziť po meste, alebo dobrodruh túžiaci po adrenalínových zážitkoch, v ponuke Joyor nájdete kolobežku, ktorá bude váš dokonalý spoločník.

Máte už svoje oči na svojej vysnívanej kolobežke? Určite vám bude spoločnosť v meste aj na cestách, a to s úsmevom na tvári. Joyor kolobežky sú nielen zábavné, ale aj ekologické a praktické, čím prispievajú k zlepšeniu životného prostredia a zdravšiemu životnému štýlu. Tak na čo ešte čakáte? Skočte na svoju Joyor kolobežku a získajte slobodu, ktorú ste vždy túžili mať. Nech už je to pre pohodlné dochádzanie do práce, rýchle stretnutia s priateľmi, alebo len pre jednoduchú radost z jazdy, s Joyor získate to všetko a oveľa viac.