Doprava zdarma pri objednávke nad 150€

Porovnanie Overmax SoundBeat 2.0 a 5.0: Ktorý prenosný reproduktor je pre vás ten pravý?

Overmax, známy výrobca elektroniky, prináša dve prenosné rádiá - Overmax SoundBeat 2.0 a SoundBeat 5.0. V tomto článku sa pozrieme na výhody týchto rádií, ich jedinečnosť na trhu a možnosti použitia v rôznych prostrediach, ako sú stavby, záhrady, domácnosti a firmy.

Špecifikácie Overmax SoundBeat rádií

Špecifikácie Overmax SoundBeat 2.0 Overmax SoundBeat 5.0
Bluetooth Áno Áno
Rozsah Bluetooth 10 metrov 10 metrov
FM rádio Áno Áno
Vstup AUX, USB, SD slot AUX, USB, SD slot
Výkon reproduktora 10 W 20 W
Frekvenčný rozsah 150 Hz - 20 kHz 60 Hz - 20 kHz
Odolnosť voči vode IPX4 IPX5
Batéria 1800 mAh 4400 mAh
Doba prehrávania 6 hodín 10 hodín
Doba nabíjania 2-3 hodiny 3-4 hodiny

Porovnávacia tabuľka vlastností Overmax SoundBeat 2.0 a SoundBeat 5.0

Vlastnosti Overmax SoundBeat 2.0 Overmax SoundBeat 5.0
Kvalita zvuku Vynikajúca Vynikajúca
Hlasitosť Dostatočná pre menšie priestory Vhodná aj pre väčšie priestory
Prepraviteľnosť Ľahká, kompaktná Stredná veľkosť
Doba prehrávania 6 hodín 10 hodín
Vodoodolnosť Postrek vodou Silnejší postrek vodou
Možnosti pripojenia Široká škála Široká škála
Cena Nižšia Vyššia

Možnosti použitia Overmax SoundBeat rádií

Stavby

Overmax SoundBeat rádiá sú odolné voči prachu a postriekaniu vodou, čo z nich robí ideálny výber pre drsné prostredie stavieb. Navyše, vďaka Bluetooth pripojeniu a vestavenej baterii môžete prehrávať hudbu bezdrôtovo a bez nutnosti prístupu k elektrickej sieti.

Záhrady

Vďaka ich kompaktným rozmerom a ľahkosti sa Overmax SoundBeat rádiá jednoducho prenášajú, čím sú ideálnymi spoločníkmi pre práce na záhrade. Odolnosť voči vode zabezpečí, že rádio bude fungovať aj pri postreku vodou zo záhradnej hadice.

Domácnosti

V domácnosti oceníte prenosné rádiá Overmax SoundBeat nielen pre ich vynikajúcu kvalitu zvuku, ale aj pre ich moderný dizajn a ľahkú prenositeľnosť. SoundBeat 2.0 je ideálny pre menšie priestory, zatiaľ čo SoundBeat 5.0 ponúka väčší výkon a hlasitosť, vhodný aj pre väčšie miestnosti.

Firmy

Firmy a kancelárie často využívajú prenosné rádiá pre zabezpečenie pozadia pri práci alebo na firemných akciách. Overmax SoundBeat rádiá sú vhodným riešením pre takéto prostredia. Vďaka ich širokému spektru možností pripojenia, vrátane Bluetooth, AUX, USB a SD slotu, môžete prehrávať hudbu zo širokej škály zariadení. FM rádio navyše umožňuje počúvanie obľúbených rádiových staníc, čím získate prístup k aktuálnym správam a informáciám.

Overmax SoundBeat 2.0 a SoundBeat 5.0 sú rádiá, ktoré ponúkajú jedinečný zážitok z hudby pre rôzne prostredia a potreby. S vynikajúcou kvalitou zvuku, širokými možnosťami pripojenia a odolnosťou voči vode a prachu sú ideálnymi spoločníkmi pre každodenné použitie na stavbách, záhradách, v domácnostiach alebo vo firmách.