Doprava zdarma pri objednávke nad 150€

Baseus CRZB12-B01 statív s LED osvetlením pre perfektné selfie, TikTok a YouTube videá

Statív od spoločnosti Baseus s označením CRZB12-B01 je skvelým návrhom pre začínajúcich fotografov alebo pre osoby, ktoré nahrávajú vlogy, návody alebo videá na TikTok a iných sociálnych sieťach. Tri rôzne teplotné odtiene umožňujú nastaviť správne osvetlenie záberov. Starostlivo vybrané teplé, prírodné a studené odtiene v dobrom tóne ukážu všetko, čo potrebujete. Silná, chladná žiara je určená na pomoc pri líčení, prezentácii oblečenia a iných predmetov. Teplé svetlo je ideálne pre návody na varenie, pretože robí jedlo atraktívnejším a chutnejším. Zmes odtieňov vytvára prirodzenú farbu vhodnú na živé vysielanie.

Jednou z výhod tohto statívu je jednoduchá a rýchla montáž. Stačí spojiť dve hlavné časti statívu, dávať pozor na to, kde je závit, a potom otočiť v smere hodinových ručičiek. Univerzálny držiak na telefón je vyrobený z plastu, ktorý chráni smartfón pred poškodením, odretím a vypadnutím. Po použití môžete zariadenie ľahko skryť, pretože sa dá zložiť a nezaberá veľa miesta.

Zariadenie má možnosť káblového ovládania vďaka ovládaciemu panelu umiestnenému na napájacom kábli. Umožňuje nám nastaviť úroveň jasu, režimy odtieňov a zapnúť alebo vypnúť osvetlenie. Vstavané možnosti zmeny intenzity svetla sú mimoriadne užitočné, pretože umožňujú prispôsobiť silu svetla vonkajším podmienkam a dosiahnuť prirodzený efekt. Celok je vyrobený z odolných a pevných materiálov, takže sa nemusíte báť, že by sa zariadenie poškodilo počas používania. Zariadenie tiež ponúka nastavenie vhodnej výšky na maximalizáciu pohodlia počas používania.

Svetelný tok je 26-28 lm a vstup 5V / 2A. Zariadenie je vyrobené z odolných materiálov ABS + PC + kov a má čiernu farbu. Veľkosť lampy je 12 palcov a výkon 15W. Prípustná teplota okolia je -20 až 65 ℃ a veľkosť 35x200 mm.