Doprava zdarma pri objednávke nad 150€

Cestujete na dovolenky lietadlom? Určite nezabudnite na maximalnú veľkosť príručnej batožiny!

Príručné batožiny sú neoddeliteľnou súčasťou cestovania lietadlom. Sú to tašky, ktoré si cestujúci nosia so sebou do kabíny lietadla a sú im k dispozícii počas celého letu. V tomto článku sa pozrieme na to, aké ťažké a aké veľké môžu byť príručné batožiny a čo musia splňať, aby boli pre cestujúcich vhodné.

V prvom rade je dôležité poznamenať, že každá letecká spoločnosť má svoje vlastné pravidlá pre veľkosť a hmotnosť príručných batožín. Napriek tomu existujú určité štandardy, ktoré sú považované za vhodné pre príručné batožiny do lietadla.

Hmotnosť príručných batožín by nemala prekročiť 8 kg. To je hmotnosť, ktorú cestujúci môžu ľahko uniesť a preniesť bez toho, aby sa unavili. Pre veľkosť príručných batožín sa odporúča, aby bola maximálne 40 x 30 x 20 cm. Tieto rozmery zahŕňajú šírku, výšku a hĺbku tašky alebo batohu.

Okrem hmotnosti a veľkosti musia príručné batožiny splňať aj ďalšie požiadavky. Musia byť vyrobené z kvalitných materiálov, aby boli odolné proti opotrebeniu a poškodeniu. Mali by mať tiež dostatočne veľké uchytenie pre prepravu, ako sú popruhy na rameno, aby bolo ľahké ich prenášať.

Príručné batožiny do lietadla sú veľmi dôležitým prvkom pre cestujúcich, pretože im poskytujú možnosť mať svoje osobné veci po ruke počas celého letu. Aby boli pre cestujúcich vhodné, musia byť dostatočne veľké, aby sa do nich zmestili potrebné veci, ale zároveň nie tak veľké, aby sa stali prekážkou pre ostatných cestujúcich. Hmotnosť by nemala presiahnuť 8 kg a musia byť vyrobené z kvalitných materiálov s dostatočne veľkým uchytom pre prepravu a kvalitnými zipsami a zámkami. Vnútorné kapsy a organizéry sú tiež veľmi užitočné pre usporiadanie vecí v taške. Je dôležité si prečítať pravidlá leteckej spoločnosti pred cestou, aby sa zabezpečilo, že vaša príručná batožina spĺňa všetky požiadavky.

Medzi odporúčané príručné batožiny do lietadla patrí aj batoh Wozinsky WSB-B01. Tento batoh je ideálny pre cestujúcich, ktorí potrebujú veľkú, praktickú a spoľahlivú tašku na uskladnenie svojich vecí. Táto taška má rozmery 40x20x25cm, čo znamená, že je dostatočne veľká na to, aby ste do nej mohli uložiť všetko, čo potrebujete pre cestu do lietadla.

Je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je odolný proti opotrebeniu a poškodeniu. Môže byť použitá ako taška na cestovanie, alebo ako taška na športové potreby. Má tiež vnútorné kapsy na usporiadanie vášho obsahu a dostatočne veľké uchytenie pre prepravu.

Jednou z najlepších vecí na tejto taške je, že má dva rôzne spôsoby nosenia. Môžete ju niesť na ramene s pomocou nastaviteľného popruhu, alebo ju môžete niesť ako batoh. Týmto spôsobom môžete vybrať ten, ktorý je pre vás najpohodlnejší a najpraktickejší.

Ďalšou skvelou vecou na tejto taške je, že má veľké bočné kapsy na uskladnenie vecí, ktoré potrebujete mať ľahko prístupné, ako napríklad dokumenty, mobilný telefón alebo peňaženka. Kapsy sú dostatočne veľké na to, aby ste do nich mohli uložiť všetko, čo potrebujete, a zároveň sú dostatočne bezpečné na to, aby ste nič nestratili.

Na záver, Športová taška Wozinsky WSB-B01 je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitnú, praktickú a spoľahlivú tašku na cestovanie. Je veľká, má dva spôsoby nosenia a veľké bočné kapsy na uskladnenie vecí, ktoré potrebujete mať ľahko prístupné.