Doprava zdarma pri objednávke nad 150€

Edifier - kvalita a inovácie pre milovníkov špičkového zvuku

Značka Edifier je medzi milovníkmi kvalitného zvuku pravou legendou. Už od svojho vzniku v roku 1996 v čínskom Pekingu, je známa reproduktormi a slúchadlami vysokej kvality s vynikajúcim zvukom, moderným dizajnom a cenovou dostupnosťou. Počas tohto obdobia sa právom zaradila medzi svetových lídrov vo svojom odvetví a dnes pôsobí vo viac než 70 krajinách sveta. Edifier sa nezameriava len na produkciu špičkových produktov, ale tiež na inovácie v oblasti udržateľnosti a znižovania vplyvov na životné prostredie. Kombinácia všetkých týchto faktorov robí zo značky atraktívnu voľbu spotrebiteľov na celom svete.

Zvukový zážitok z počítača, televízora či domáceho kina

Produkty značky Edifier vo všeobecnosti patria k strednejvyššej triede a presne to platí aj pre reproduktory k počítaču, televízoru či domácemu kinu. Vynikajúci zvuk vás vtiahne priamo do deja počítačovej hry či znásobí zážitok dramatickej zápletky v obľúbenom filme. Popri kvalite zvuku však výrobca dbá aj na dizajnové prevedenie, ktoré skvele doplní nejeden obytný priestor.

Reproduktory k počítaču sú dostupné v bežnej verzii s káblom, ale tiež v stále obľúbenejšom bezdrôtovom prevedení, keď sa k počítaču pripájajú pomocou Bluetooth. Získate tak jednoduchý spôsob na streamovanie hudby, podcastov alebo vtiahnutie do deja počítačovej hry. Kompaktný dizajn a výkonný zvuk sú presne to, čo potrebujete k počítaču, smartphonu alebo tabletu.

 

K televízoru je vhodné vybrať reproduktory s čistým a hlbokým zvukom, ktoré znásobia atmosféru pri sledovaní filmov, športových prenosov či obľúbených relácií. Výberom vhodného modelu sa budete cítiť ako uprostred deja či priamo na štadióne. V ponuke preto nájdete veľký výber reproduktorov a soundbarov umožňujúcich pripojenie priamo k televízoru, aby vám viac nič nestálo v ceste za kvalitným zvukom.

Domáce kino je synonymom kvalitného zvuku, a to v prípade značky Edifier platí dvojnásobne. Vyberte si z rôznych typov viackanálových reproduktorov vytvárajúcich priestorový zvukový efekt. K domácemu kinu možno pripojiť subwoofery, zadné reproduktory či akékoľvek ďalšie komponenty podľa vašich predstáv. S Edifier vás už nečakajú žiadne kompromisy, iba špičkový zvukový výstup za dostupnú cenu.

Zvuk v pohybe, kdekoľvek sa vydáte

Trávite mnoho času za volantom a chcete posunúť hudobný zážitok v aute na novú úroveň? Reproduktory, subwoofery a zosilňovače do auta od značky Edifier sú tým pravým riešením pre kvalitnú hudbu na dlhých cestách. S ich pomocou premeníte akékoľvek auto na modernú koncertnú sálu a nejedna cesta ubehne rýchlejšie.

Reproduktory do auta sú vyrábané s ohľadom na maximálny zvukový výkon, ale tiež na odolnosť pri náročnom cestovaní a dlhú životnosť pri použití v neľahkých podmienkach. Vysoká citlivosť a presná interpretácia zvuku sú hlavným predpokladom pre zážitok z obľúbenej hudby či podcastu.

Zosilňovače zlepšujú výkon reproduktorov a umožňujú zvýšiť hlasitosť aj v hlučnejšom prostredí, ktorému sa pri jazde na diaľnici rozhodne nevyhnete. Široká ponuka zosilňovačov rôznej výkonnosti s mnohými funkciami je základným predpokladom pre možnosť výberu najvhodnejšieho riešenia. Ak ste zároveň milovníkom hlbokých basov a dynamického zvuku, je takmer isté, že sa nezaobídete ani bez kvalitného subwoofera. Robustný dizajn a výkonné reproduktory vytvoria zvuk, ktorý vami bude otriasať pri každej jazde.

Edifier/CA7000C/3

Slúchadlá pre všetkých, ktorí sa hýbu

Nezáleží, či ste na cestách, cvičíte, len tak sa prechádzate po ulici alebo relaxujete v pohodlí domova. So slúchadlami Edifier kombinujúcimi vynikajúci zvuk, moderný dizajn a špičkové technológie si užijete kvalitný posluch v každej chvíli. Váhate medzi bezdrôtovou alebo klasickou verziou s káblom? Výber necháme na vás, za každých okolností však získate špičkový zvuk za rozumnú cenu.

V prípade, že hľadáte absolútnu slobodu pohybu, budú bezdrôtové slúchadlá tou správnou voľbou pre vaše potreby. Technológia Bluetooth umožní pohodlné streamovanie hudby alebo telefonovanie bez nutnosti pripojenia kábla alebo potreby držať telefón v ruke. Nech sa už venujete akejkoľvek aktivite, nič vám nebude brániť v pohybe. V ponuke bezdrôtových slúchadiel Edifier možno nájsť mnoho modelov vrátane True Wireless, športových slúchadiel, ale aj veľkých slúchadiel na uši, ktoré poskytnú dokonalý zážitok z počúvania. Samozrejmosťou je ergonomický a moderný dizajn, spoľahlivé pripojenie a dlhá výdrž batérie.

Slúchadlá s káblovým pripojením sú stále obľúbenou voľbou medzi zákazníkmi a prakticky v ničom nezaostávajú za bezdrôtovými. Často jedinou nevýhodou býva prítomnosť kábla, ktorý však zabezpečí spoľahlivé a stabilné pripojenie a vďaka nemu sa slúchadlá tiež nikdy nevybijú. Jednoduchým pripojením budete počúvať hudbu či sledovať filmy bez obáv o stratu či oneskorenie signálu. To sú aj hlavné dôvody, prečo sú dodnes mimoriadne obľúbené a často jedinou voľbou medzi hudobnými producentmi, hudobníkmi či nadšencami. V ponuke výrobcu Edifier možno nájsť rôzne typy slúchadiel do uší, na uši alebo okolo uší, a tak si môže kvalitný zvuk užiť skutočne každý. S výnimkou používateľov moderných mobilných telefónov, ktoré často nedisponujú konektorom na pripojenie, ale aj tento problém je možné vyriešiť pomocou redukcie.

.

Investícia do produktov značky Edifier prinesie výnimočný zážitok z prvotriedneho zvuku, vysokej kvality prevedenia a moderného dizajnu. Stačí si vybrať podľa vlastných potrieb a preferencií.